skip to Main Content

Unieke buitenverlichting? Kies voor klassiek staande buitenlampen

Een vintage look met klassieke staande buitenlampen

Zoekt u unieke buitenverlichting? Ga voor klassiek staande buitenlampen, zodat u uw tuin een ware vintage look geeft. Vintage is zeer populair en er zijn dan ook diverse winkels die vintage producten van hoogwaardige kwaliteit leveren. Echter kunt u bij een specialist in klassiek staande lampen de meest kwalitatieve buitenverlichting vinden. Wij vertellen u graag meer over deze prachtige buitenlampen in dit blog.

Mogelijkheden van klassiek staande buitenlampen

Er zijn diverse soorten klassiek staande buitenlampen om uit te kiezen. U kunt dan ook altijd een model vinden dat precies bij uw stijl past. Zo kunt u kiezen uit bijvoorbeeld:

  • Een 3-lichts lantaarn
  • Een straatlamp met 5 lampen
  • Een buitenlantaarn met enkele verlichting
  • Een paallantaarn met een monumentale look

U leest het al, u het een ruime keuze aan klassieke staande buitenlampen. Welke soort buitenlamp heeft uw voorkeur?

Antiek materiaalgebruik

Een groot verschil tussen de klassiek staande buitenlampen en de buitenlampen van vroeger, betreft het materiaal wat hiervoor gebruikt is. De oude modellen zijn vaak van hoogwaardig materiaal gemaakt, omdat deze jaren mee moesten gaan. Een product vervangen is tegenwoordig steeds makkelijker, zodat lampen vaker van lage kwaliteit worden gemaakt. Kiest u voor een leverancier die ware kwaliteit levert, dan vindt u klassieke staande buitenlampen van messing, nikkel, koper en brons. Deze gaan lang mee en zijn tevens bestendig tegen diverse weersomstandigheden.

Duurzame verlichting

Met de jaren is er veel veranderd in verlichting. Het nostalgische aspect van klassiek staande buitenlampen is werkelijk prachtig, maar moderne verlichting is eenvoudiger. Toch zijn er specialisten die hun verlichting hebben voorzien van een e-27 fitting. Hierdoor kunt u ook een spaarlamp, gloeilamp of andere lichtbron bevestigen. Ook kunt u de klassiek staande buitenlampen bevestigen op een bewegingssensor. Dit zorgt ervoor dat deze verlichting in een moderner jasje komt te staan. Ook profiteert u van betere bescherming tegen een inbraak.

Ga op zoek naar klassiek staande buitenlampen

Heeft u interesse in klassiek staande buitenlampen? En wenst u verlichting die geheel bij uw smaak en wensen past? Informeer eens bij een specialist. Bekijk via internet welke mogelijkheden er voorhanden zijn. Er zijn namelijk genoeg bedrijven met een specialisatie in deze prachtige verlichting. Wij wensen u veel succes met uw zoektocht naar de perfecte klassiek staande buitenlampen voor uw tuin!

Back To Top