skip to Main Content
Zonnepanelen Kopen Bij Groothandel ION Industries

Zonnepanelen kopen bij groothandel ION Industries

3 redenen om zonnepanelen te kopen

Wilt u uw woning of bedrijfspand ook energiezuiniger maken? Dan loont het zich zeker om zonnepanelen te kopen! Maar wat zijn nu eigenlijk de grootste redenen om zonnepanelen te kopen? In dit blog geven we de drie belangrijkste redenen om zonnepanelen op uw dak te (laten) installeren.

1. Verlagen van de energierekening

Het eerste grote voordeel is wellicht wat voor de hand liggen, maar het mag zeker niet vergeten worden. Door zonnepanelen te kopen, verlaagt u uw energierekening aanzienlijk. U hoeft namelijk niet meer te betalen voor de energie die u verbruikt. Daar zorgt u nu namelijk zelf voor. U beschermt zich ook tegen de stijgende energieprijzen. Wekken de zonnepanelen meer energie op dan dat u zelf verbruikt? Dan kunt u het weer terugverkopen aan uw energieleverancier. Als er geen gasaansluiting zit bij uw woning, of als u maar heel weinig gas verbruikt, zullen uw energiekosten erg laag zijn.

2. Waarde van uw pand verhogen

Zonnepanelen zijn tevens een uitstekende manier om de waarde van uw pand omhoog te brengen. Ze hebben namelijk een zeer positieve invloed op het energielabel van uw pand. In sommige gevallen kan het zelfs voorkomen dat de waardestijging van het pand oploopt tot boven de aanschafprijs van de installatie! In dat opzicht zijn zonnepanelen dus een zeer duurzame investering. Andere manieren waarop u de waarde van uw pand nog meer kunt verhogen zijn:

  • Isolatie van de kruipruimtes
  • Vloerisolatie
  • Spouwmuurisolatie
  • Dakkapel
  • Aanbouw

3. Beschermen van het milieu

Tenslotte is ook de positieve impact op het milieu een belangrijke reden om te kiezen voor zonne-energie. U kunt, door zonnepanelen te kopen, een steentje bijdragen aan de verbetering van het klimaat. Om uw woning of bedrijfspand van elektriciteit te voorzien, hoeven er namelijk geen fossiele brandstoffen meer gebruikt te worden. Zonne-energie is een schone en stille vorm van energie. Hij is uiterst milieuvriendelijk, en u bent niet meer afhankelijk van milieubelastende grijze stroom.

Back To Top