skip to Main Content
Draag Bij Aan Een Beter Milieu Met Laadpalen

Draag bij aan een beter milieu met laadpalen

Elektrisch rijden stimuleren met laadpalen

Steeds meer mensen stappen over op elektrisch rijden. U ziet steeds meer elektrische auto’s om u heen als u de weg op gaat. Maar nog steeds is het niet genoeg. Elektrisch rijden moet nog meer gestimuleerd worden. Want dat is natuurlijk beter voor het milieu. Daarom raden wij het u aan om laadpalen te installeren bij uw bedrijf. Door het toegankelijker te maken voor mensen om hun elektrische auto overal op te kunnen laden, is de overstap naar elektrisch rijden makkelijker. En voor uw bedrijf heeft het ook een aantal voordelen om laadpalen te plaatsen. Benieuwd wat deze zijn? Lees dan snel verder.

Laadpalen om een service te bieden

Als bedrijf wilt u natuurlijk zoveel mogelijk klanten trekken om zoveel mogelijk te kunnen verdienen. Laadpalen kunnen u hierbij helpen. Want u biedt namelijk een service. Omdat steeds meer mensen ervoor kiezen om elektrisch te rijden, en dit in de toekomst hopelijk blijft toenemen, zijn er ook meer laadpalen nodig om al deze elektrische auto’s op te kunnen laden. En met een laadpaal bij uw bedrijf, biedt u deze service aan naar klanten, werknemers, maar ook aan alle andere elektrische rijders. Als uw bedrijf laadpalen heeft, is dat voor elektrische rijders zeker een reden om een bezoekje te brengen aan uw bedrijf. En daar gaat het natuurlijk om.

Laat zien dat uw bedrijf duurzaam is

Laadpalen zijn ook goed voor het imago van uw bedrijf. Want u laat met laadpalen zien dat uw bedrijf duurzaam is. U draagt uw steentje bij aan een beter milieu. En dat is wat we willen zien tegenwoordig. Maak uw wagenpark dus elektrisch.

Subsidie

Het is mogelijk om subsidie te krijgen op zakelijke laadpalen. Hoe dit precies zit en welke subsidies u kunt ontvangen, kunt u het beste even navragen bij de gemeente. Laadpalen hoeven dus zeker geen dure investering te zijn. Het is wel een hele slimme investering!

Wilt u meer blogs lezen over klimaat? Klik dan hier.

Back To Top