skip to Main Content
Schone Vloeren In De Stal Van Groot Belang

Schone vloeren in de stal van groot belang

Goede hygiëne voor gezonde dieren

Met een coatingvloer in de stallen van uw agrarische bedrijf heeft u een verstandige keuze gemaakt. Een coatingvloer is namelijk robuust en sterk, en door het ontbreken van naden kunt u hem goed schoonhouden. En optimale stalreiniging is belangrijk voor het welzijn van uw dieren. U leest er hieronder meer over.

Droge en schone stalvloer realiseren

In de perfecte wereld zijn de stallen waarin uw dieren verblijven droog en schoon. Is dat een utopie? Dat hoeft niet zo te zijn. Want met coatingvloer voor uw agrarische bedrijf heeft u zeker de mogelijkheid om een droge en schone stalvloer te realiseren.

Coatingvloer in uw stal; een slimme oplossing

Een coatingvloer voor uw boerenbedrijf is een slimme oplossing. U garandeert hiermee een optimale hygiëne dankzij de naadloze vloer die bovendien 100% vloeistofdicht is. Zo voldoet u in één klap aan alle belangrijke regels en richtlijnen, terwijl u de vloer zelf stukken gemakkelijker kunt schoonmaken. Daarnaast heeft een coatingvloer een belangrijke anti-slip werking, wat de veiligheid op de vloer ten goede komt. Bovendien maakt u met een coatingvloer een duurzame keuze voor de toekomst.

Gezonde dieren

Met een coatingvloer kunt u zorgen voor een betere stalhygiëne, zonder klauwproblemen voor uw koeien. Dat is toch de droom van elke boer? Met schone vloeren in de stal heeft u gezondere dieren die minder snel last hebben van nare aandoeningen. Ze zitten lekkerder in hun vel. En dat maakt ze vruchtbaarder met meer melkproductie. Simpelweg omdat ze gezond zijn.
Klik op bijgaande link voor meer tips over gezondheid en klimaat op onze website.

Back To Top