skip to Main Content
Voordelen Van Zonnepanelen Voor Bloembollenkwekers

Voordelen van zonnepanelen voor bloembollenkwekers

3 voordelen van zonnepanelen voor bloembollenkwekers

Wilt u als bloembollenkweker ook investeren in de toekomst? U kunt uw bloembollenkwekerij voorzien van duurzame energie door zonnepanelen te laten installeren. Zonnepanelen hebben veel voordelen. Naast dat het goed is voor het milieu, levert het u financieel ook veel op. Het is daarom ook zeer aantrekkelijk om in zonnepanelen te investeren. Bent u benieuwd naar de voordelen van zonnepanelen voor u als bloembollenkweker? Lees dan snel verder!

U ontvangt subsidie

Zonnepanelen voor bloembollenkwekers
Een bloembollenkwekerij verbruikt jaarlijks heel veel energie. U moet de bollenschuren, opslagruimtes en koelingen op de juiste temperatuur houden. De energiekosten kunnen daardoor hoog oplopen. Door zonnepanelen te installeren, bespaart u op die kosten. Zonnepanelen leveren de energie die uw bloembollenkwekerij nodig heeft. Daarnaast genereert u er extra inkomen mee, die u weer in uw bedrijf kunt investeren. U komt namelijk in aanmerking voor een aantal belastingaftrekregelingen wanneer u als bloembollenkweker zonnepanelen laat plaatsen. Als grootverbruiker kunt u zelfs nog in aanmerking komen voor bepaalde subsidies!

Uw bedrijfswaarde stijgt

Duurzaam ondernemen door het genereren van groene energie, daar gaat het om. Naast dat u er financieel gezien profijt van hebt, brengen zonnepanelen nog een voordeel met zich mee. Wanneer u zonnepanelen laat aanleggen, verbetert uw energielabel. Dit zorgt ervoor dat uw bedrijfswaarde stijgt.

Het kost u zelf geen moeite

U hoeft er zelf geen moeite voor te doen om zonnepanelen te plaatsen. Dit laat u gewoon doen door een ervaren monteur. Bijvoorbeeld door te kiezen voor de zonnepanelen van HorizonNL, dan bepaalt u zelf in welke mate u gebruik wilt maken van hun diensten. U kunt ervoor kiezen om volledig te worden ontzorgd, ook indien u een subsidie wilt aanvragen. U hoeft dus zelf niks te doen. Dat is toch handig!

Wilt u meer weten over groene energie? Lees dan hier onze blogs over windenergie.

Back To Top